Nog 20 dagen te gaan..

Gemengde gevoelens bij het feit dat ik over 20 dagen al vertrek (8 februari). Ken je dat gevoel, dat je nog zoveel moet doen en wilt doen voordat je vertrekt? Ik wil nog zoveel leuke dingen doen, veel tijd doorbrengen met familie en natuurlijk ook nog zoveel mogelijk met Buddy samen zijn. Soms zou ik willen dat ik mezelf kon opdelen!

Ondanks de gemengde gevoelens, begint het toch ook al te kriebelen dat ik over 20 dagen vertrek naar het land waar mijn oma geboren is. Hoe zijn de mensen? Hoe is het eten? Zal ik me snel aan kunnen passen? Hoe ga ik me ooit thuis voelen in een land waar ik nog nooit ben geweest? En ja dan komt de stresskip in mij even naar boven: shit heb ik dat wel geregeld, moet ik dat niet nog doen, oh nee dat had ik al gedaan. Gelukkig grijpt Bud dan snel in en maak ik me gelijk weer minder zorgen.

Deze week is de laatste week les op school, daarna heb ik twee weken tentamens en nog bijna een week vrij voordat ik vertrek. Voorlopig staan er nog leuke etentjes, feestjes, en de hengstenkeuring op de planning en voor de rest wil ik gewoon nog genieten!

Ohja, ik ben van de week maar even wezen winkelen, want van wat ik heb gehoord van ouderjaars studenten, moet ik me als vrouw zijnde redelijk bedekken in Yogyakarta. Dit respecteer ik uiteraard en hier pas ik me op aan. Maar dan sta je in de winkel en dan moet je toch bij elk kledingstuk gaan kijken: is deze rok lang genoeg, zit die broek niet te strak, shirts of blousjes moeten een mouw hebben. Ik ben blij dat ik dit van te voren te horen heb gekregen, nu kan ik me erop voorbereiden. Hopelijk maken deze dingen de ‘culture shock’ (zoals het op school wordt genoemd), minder erg. Maar dat kan ik natuurlijk pas echt zeggen zodra ik daar zit.

Voor nu laat ik het hierbij en zal ik weer verder bloggen na mijn tentamens!

Salam! X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s