Wie ben ik?

Hoi, ik ben Emma, 19 jaar oud en woonachtig in Oud-Beijerland. Ik heb twee lieve zussen, Amber (22) en Sophie (16). En natuurlijk een lieve papa en mama die mij volop steunen! Mijn beste vriendinnetje, Annelinn, mag ook niet vergeten worden, want onze grootste hobby, paardrijden, ga ik zeker weten missen als ik in Indonesië zit! Ik ben momenteel alweer meer dan 1,5 jaar samen met mijn beste vriend en grootste liefde, Buddy. Bud is net terug uit Sint-Petersburg, waar hij een half jaar heeft gestudeerd. En nu moeten we elkaar weer gaan missen, gelukkig bestaat er skype en sta ik binnen één dag voor de deur als ik het helemaal zat ben. Hoe dan ook ga ik alle mensen die dicht bij me staan heel erg missen en ik hoop jullie op deze manier ook een beetje een beeld te geven van wat ik allemaal doe en ga doen!

10734110_682279818552942_4090795551130850093_nVoor de mensen die niet weten waarom ik naar Indonesië ga, zal ik even beginnen bij het begin.

Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Trade Management gericht op Azië aan de Hogeschool Rotterdam. En voor deze opleiding moet ik 11 maanden naar Azië toe. SPANNEND!! In deze 11 maanden volg ik een semester aan een universiteit in Indonesië en loop ik stage bij een Indonesisch/Internationaal bedrijf.

En tja zo begon je in jaar 1 en dacht je dat het nog een eeuwigheid zou gaan duren voordat je echt zou vertrekken .. En dan is het zomaar 1 januari 2016!! Dan word je even wakker geschut, want ja Em nu ga je toch al bijna. Al die jaren, maanden, weken, dagen, heb ik hier naartoe geleefd en dan is het bijna zo ver. Aan de ene kant onwijs leuk, maar aan de andere kant ook weer niet. 11 maanden is heel erg lang en ik ga alle lieve mensen om me heen heel erg missen :'(. Helaas hoort tot ziens zeggen (nee afscheid nemen zeg ik niet, dat doe je als je zeker weet elkaar nooit meer te zien en mij zie je eind december gewoon weer terug in NL!) er ook bij en is het voor mij ook wel eens goed om als klein Hollands meisje erop uit te gaan!

Wees vrij en blij om mij te volgen, te reageren op mijn blogs en het te delen. En natuurlijk bedankt voor het volgen 😀

Terima kasih! X

IMG_5906

Advertenties